Blog

A gumigyártás története
A gumigyártás története
A természetes és mesterséges gumik sok területen kulcsfontosságú alkatrészek anyagát szolgáltatják. A gumi alapanyagként való elterjedtségét többek között azon tulajdonságainak köszönheti, mint a vízállóság, szigetelőképesség és rugalmasság. De hogyan is lett ilyen elterjedt?
Gumialkatrészek szállítmányozáshoz
Gumialkatrészek szállítmányozáshoz
Gumialkatrészeket nagyszerű fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően az élet minden területén használnak. Nem kivétel ezalól a szállítmányozás sem. Ezen cikkünkben azt taglaljuk, milyen gumitermékek nélkülözhetetlenek ezen a területen.
Gumitermékek télre
Gumitermékek télre
A tél beköszönte különleges előkészületeket követel, legyen szó hatékony munkavégzésről, termelésről vagy akár a hétköznapi életről. Ezen cikkünkben olyan gumialkatrészekről és egyéb hasznos termékekről írunk, amelyek hideg időben nélkülözhetetlenek, és mind elérhetőek online gumiáruházunkban.
Elektromos szigetelő szőnyegeinkről
Elektromos szigetelő szőnyegeinkről
A munkabiztonság mindenhol kiemelt fontosságú szempont. Olyan munkahelyeken, ahol nagyfeszültséggel működő gépekkel vagy körülöttük dolgoznak, elengedhetetlen az áramütés elleni védelem. A magas elektromos ellenállású gumikeverékből készült gumiszőnyegek erre tökéletesen alkalmasak.
Ezen cikkünkben a webshopunkban elérhető elektromos szigetelő szőnyegekről olvashat.
A különféle gumiszalagok felhasználása
A különféle gumiszalagok felhasználása
A különféle gumiszalagok előnyös fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően igen széleskörben felhasználhatók. Ezen cikkünkből megtudhatja, milyen fajta gumiszalag mely területen hasznosítható leginkább.
Szilikon termékek felhasználása
Szilikon termékek felhasználása
A szilikon különböző előnyös tulajdonságainak köszönhetően széleskörben elterjedt elasztomer. Ilyen jellemzői például rugalmassága, vagy az, hogy remekül ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, vegyszereknek, elöregedésnek vagy az időjárásnak. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, milyen különféle felhasználási módjai vannak az általunk is forgalmazott szilikon termékeknek.
Különböző gumilemezeinkről
Különböző gumilemezeinkről
A modern gumigyártási technológiáknak köszönhetően elérhetőek olyan gumilemezek, amelyeknek a tulajdonságai egy-egy felhasználási területre lettek optimalizálva. Cikkünkből megtudhatja, milyen célokra használható gumilemezeket kínálunk online gumiáruházunkban.
PVC termékek gumiáruházunkban
PVC termékek gumiáruházunkban
A polivinil-klorid, vagyis a PVC egy kémiailag ellenálló, kemény műanyag, amely azonban lágyító hozzáadásával rugalmasabbá és lágyabbá tehető, ennek köszönhetően még szélesebb körben felhasználható. Ezen cikkünkben a különféle PVC termékeinkről olvashat, például az áttetsző, lágy PVC szalagról, PVC tömlőkről és élvédő profilokról.