Tömlők

Élelmiszeripari tömlők
Élelmiszeripari tömlők
Élelmiszertömlők közül a legelterjedtebb anyagminőségek a gumi, poliuretán, pvc és szilikon.
Elszívó tömlők
Elszívó tömlők
Az elszívó tömlők fő alkalmazási területe a klímatechnikában van, de ipari elszívó berendezésekhez is alkalmazzák számos alkalommal.
Gőz és forróvíztömlők
Gőz és forróvíztömlők
A gőztömlők telített és telítetlen vízgőz, valamint forró víz szállítására alkalmasak.
Hűtővíz tömlők
Hűtővíz tömlők
Hűtővíz továbbítására alkalmas tömlő belsőégésű motorokhoz. A tömlő belseje és külső borítása is ellenáll a forró víznek és a fagyálló folyadékoknak.
Kopásálló tömlők
Kopásálló tömlők
A kopásálló tömlőket széles körben használják az élelmiszeripartól kezdve az építőiparig.
Levegő és féktömlők
Levegő és féktömlők
A féktömlőket gépjárművek sűrített levegős fékberendezéseihez, valamint utánfutók egyéb sűrített levegős berendezéseihez alkalmazzák.
Olaj és benzintömlők
Olaj és benzintömlők
Az úgynevezett ásványolaj tömlők alkalmasak ólommentes üzemanyaghoz az EN228:2004 szabvány szerint, valamint használhatóak ásványolaj származékú ipari olajokhoz, diesel olajokhoz az EN590:2004 szabvány szerint, biodiesel olajhoz (RME), valamint glicin alapú hűtőfolyadékokhoz.
Permetező tömlők
Permetező tömlők
A permetező tömlők speciális, vegyszerálló anyag összetételének köszönhetően hosszú élettartam és időjárás állóság jellemzi.
Vegyszertömlők
Vegyszertömlők
Olyan alkalmazási területekre ajánlottak, ahol erős sav-lúg folyadék vezetése vagy ipari oldószerek adagolása szükséges.
Víztömlők
Víztömlők
A víztömlők széles körben alkalmazhatók a csatornatisztító járművektől kezdve ipari, kereskedelmi felhasználáson át egészen az infrastruktúrafejlesztésig bezárólag.