Gumitermékek télre

Gumitermékek télre

A tél beköszönte különleges előkészületeket követel, legyen szó hatékony munkavégzésről, termelésről vagy akár a hétköznapi életről. Ezen cikkünkben olyan gumialkatrészekről és egyéb hasznos termékekről írunk, amelyek hideg időben nélkülözhetetlenek, és mind elérhetőek online gumiáruházunkban.

Munkavédelmi ruházat

A hőmérséklet csökkenésével a megszokott munkavédelmi ruházat mellett meleg ruhadarabok viselése is szükségessé válik. Webshopunkban munkavédelmi kesztyűk széles választéka érhető el, így kifejezetten hideg környezetbeli munkavégzéshez tervezett kesztyűk is, amelyek az alacsony hőmérsékleten kívül a különféle fizikai hatásoktól is védik a kezet.
Kötött sapkáink pedig nem csupán a hidegtől védenek, de beépített LED lámpákkal is rendelkeznek, igény szerint vagy 3 különböző fényerő beállítású lámpával, vagy elöl fehér, hátul piros LED-del. A LED-ek elemei USB-vel újratölthetők, ráadásul a sapkák különböző színekben és mintákkal is választhatók.
Nagyfokú igénybevételre tervezett különleges munkazoknijaink pedig nemcsak kiváló hőszigetelést nyújtanak, de viselésük hosszú távú, intenzív munka során is kényelmes.

 

Áttetsző, lágy PVC szalag

Gondolt már arra, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban melegen tartani haszonállatai vagy háziállatai fekhelyét úgy, hogy az állat mégis szabadon járhasson ki a szabad levegőre is? Erre tökéletes megoldást biztosító termékünk az áttetsző, lágy PVC szalag, amelynek csíkjai ajtónyílás elé felszerelve hatékony hőszigetelést biztosítanak akár nyitott ajtónál is. Természetesen ez egy széles körben bevethető megoldás, így például hűtőhelyiségek bejáratánál is alkalmazható, egész évben. Online gumiáruházunkban minőségi PVC szalagot talál választható vastagsággal és szélességgel.

 

Hótoló gumiélek

A tél beköszöntével a hó rendszeres elkotrására is szükség lehet az akadálymentes termelés és közlekedés érdekében. Idővel azonban szükségessé válik a hóekék elkopott gumiéleinek a cseréje. Erre a célra mi kopásálló gumiból készült hótoló gumiéleket kínálunk – különféle méretekben –, amelyek a minőségi alapanyagnak köszönhetően sokáig fognak jó szolgálatot tenni.

 

Autószőnyegek, hótálcák

Végezetül pedig, autója belső terének védelméről a hótól és a sártól gumi autószőnyegeinkkel, hótálcáinkkal gondoskodhat. Csúszásmentes gumiszőnyegünk mindkét oldalán bordázott, tökéletes autókba, valamint élek védelmére. 4 darabos hótálca szettünk pedig két nagyobb és két kisebb tálcából áll, így egy járműhöz egy szett is elegendő. A tálcák peremes kialakításúak, annak érdekében, hogy a hólé vagy a sár ne folyjon le a hótálcáról.

Reméljük, talált cikkünkben hasznos tanácsot a téli hónapokra.

Teljes kínálatunk megtekintéséért keresse fel webshopunkat: https://rubberstore.eu/