Gumialkatrészek szállítmányozáshoz

Gumialkatrészek szállítmányozáshoz

Gumialkatrészeket nagyszerű fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően az élet minden területén használnak. Nem kivétel ezalól a szállítmányozás sem. Ezen cikkünkben azt taglaljuk, milyen gumitermékek nélkülözhetetlenek ezen a területen.

A szállítmány rögzítése autószőnyeggel, gumigranulátum-szalaggal

Az egyik idetartozó gumialkatrész, ami talán mindenkinek először eszébe jut, a rakteret borító csúszásmentes autószőnyeg. Ennek használata kiemelten fontos a rakomány épségének és a szállítás biztonságosságának biztosítása szempontjából. Az ilyen autószőnyegek azonban nem csak a szállított termékek alá tökéletesek, lószállító pótkocsik padlózataként is remekül teljesítenek. Az online gumiáruházunkban kapható autószőnyeg két poliészterszövettel is rendelkezik, hogy minél ellenállóbb legyen.

Hasonló funkciót lát el a csúszásmentes gumigranulátum-szalag, amelynek a használata Németországban például egyenesen követelmény. Webshopunkban kiválaszthatja az önnek megfelelő paraméterekkel rendelkező gumiszalagot, testreszabható vastagsággal, szélességgel és hosszúsággal.
Továbbá, nemcsak a rakomány, de a megrakodás alatt lévő jármű biztonságos rögzítésében is jó szolgálatot tesznek a gumiékek.

 

A kamionütközőkről

Másik fontos gumitermék szállítmányozásban a nagy teherszállító kamionok esetében a gumi kamionütköző. Ezeknek a használata precíz manőverezést tesz lehetővé anélkül, hogy a jármű, a környezete vagy a szállított áru épségét veszélyeztetnénk. Gumiáruházunkban három különböző méretben kínálunk ilyen kamionütközőket.
Habár nem gumialkatrészek, szintén a szállítmányozáshoz kapcsolódó termékek – amelyek megtalálhatók webáruházunkban – a tartálykocsikhoz való kiegészítők, többek között különféle kapcsolószerkezetek vagy csavarmenetes tömlővégek.

 

Gumitömlők

Végül, de nem utolsósorban, a szállítmányozáshoz tartozik az azt végző járművek karbantartása is. Gumiáruházunkban számos gumitömlő közül válogathat, legyen szó olaj- és üzemanyagtömlőkről, hűtővíztömlőkről, vagy szellőztető és elvezető tömlőkről. Különleges, magas hőmérsékletnek is ellenálló tömlőnk tartósan -70 és +250 °C üzemi hőmérsékleti tartományra lett tervezve, de rövid időre -85 és +300 °C-kal is megbirkózik.

Cikkünkből látható, hogy a szállítmányozás hatékony és biztonságos lebonyolításában számos gumialkatrész játszik fontos szerepet. Ehhez – és bármi egyéb területre – tökéletes gumitermékekért tekintse meg nemzetközi online gumiáruházunk kínálatát is: https://rubberstore.eu