Rugalmas gumiáruház

Rugalmas gumiáruház

Cégünk Rugalmassága, a minőség szilárdsága!

Munkavédelmi ruhák télen

Munkavédelmi ruhák télen
A munkaruházat legmeghatározóbb tényezője a munkavédelem szabályzórendszere, ám nyilvánvalóan felfedezhetünk évszak függő jegyeket is.

A munkaruházat legmeghatározóbb tényezője a munkavédelem szabályzórendszere, ám nyilvánvalóan felfedezhetünk évszak függő jegyeket is. A ruházatot fejlesztő cégek sokszor a sportruházat ötleteit alkalmazzák, mivel a védelmi funkciókon kívül a hőháztartás stabilizálása és az izzadtság elvezetése is fontos szerepet kap. Ugyanilyen fontos, hogy munkaruháink kényelmes viseletet biztosítanak, ezáltal kültéren végzett munkáink során akadálymentesen tudjunk hajolni, guggolni, emelni, fordulni, nyújtózkodni.

Vízhatlan, kapucnis, bélelt dzsekijeink - akár nadrágos szettben is - lehetővé teszik a kültéri munkavégzést hosszabb időn keresztül és minden előírásnak megfelelő jólláthatósági 3M fényvisszaverő elemekkel is rendelkeznek. Ideális munkaruházat a vízmű-, gázmű-, elektromos művek és az úthálózat karbantartáson dolgozóknak, valamint az autómentőknek, vagy a közlekedésben dolgozó vasutasoknak, reptéri munkásoknak egyaránt. Nagy hangsúly van az öltözék moduláris variálhatóságán, azaz a bélések és a fedőrétegek külön viselésén. Felsőruházataink szükség esetén megfelelnek az EN ISO20471:2013, EN343 3,1 szabványoknak. A vízállóságot egyes ruházatainkon lehegesztett varrásokkal is biztosítjuk.

A felsőruházatok választásánál fontos szempontként kínáljuk a gépi hímzésre alkalmas modelleket, melyből szintén számos modellt kínálunk. A felsőruházat jelentős részét adó nadrágjaink strapabíró anyagokból készülnek a burkolóknál jelentős meszes, cementes környezet lúgos szennyeződései, valamint a kenőanyagok közelében dolgozó szerelők és fémmegmunkálók kőolaj alapú szennyeződéseinek felfogására. Munkaruházatunk modelljei figyelembe veszik a munkálatok során szükséges zsebek, tartók, kapcsok jelentőségét is erősített varrásokkal, célszerű elhelyezésekkel. A kültéri munkák során igen praktikus, pántos kertésznadrágokat nagy választékban kínáljuk, akár egész mellkast borító, zippzáras kivitelben is. A nadrágok négyévszakos kivitelein szétkapcsolható szár és tépőzáras bokaszűkítő is található.

A munkavédelmi lábbelik közt megtalálható a klasszikus csizmák, bakancsok és félcipők mellett az irodákban és üzemekben használatos papucs kivitelű PVC kalucsni is.

Vissza
© IntroWeb | 2017 - Weboldal készítés, SEO